Поддръжка на Instagram профили - страници
OT NIEL SEO

Поддръжка на Instagram профил
Управление на Instagram Страници

Instagram профил? Защо трябва да имам

Професионална поддръжка на facebook страници


С повече от един милиард потребители месечно, Instagram се класира на трето място след Facebook (с малко над два милиарда активни потребители) и YouTube (с 1,9 милиарда) по отношение на най -популярната мрежа за социални медии. Въпреки че, Facebook все още има повече активни потребители, не е тайна, че Instagram има обхват, който не бива да се подценява от бизнес насочените потребителите.
Според последните събрани данни, Instagram може да бъде решаваща част от маркетинговата стратегия на социалните медии. Услугата, собственост на Facebook, сега се нарежда на второ място като най-изтегляното безплатно приложение в Apple App Store и е десетата най-търсена заявка в Google търсачката.

Instagram отбеляза сериозен ръст през последните 2 години.

"От биологична гледна точка можем да видим защо визуално базирани компании за социални медии като Instagram и Snapchat ще продължат да процъфтяват, тъй като визуалните изображения се обработват 60 000 пъти по-бързо от текста в мозъка, което означава, че потребителите просто предпочитат изображения/видеоклипове пред текст."

Защо Instagram е по- привлекателен за младите и възрастни хора, много повече от Facebook. Проучванията сочат че , 64% от потребителите на Instagram са на възраст 18-29 години-но по-важното е, че почти двама от всеки трима възрастни в тази възрастова група използват Instagram услугата.Какво предлагаме относно поддръжката на вашия профил в Instagram


Увеличаването на присъствието ви в Instagram не означава нищо, освен ако вашата целева аудитория в действителност не е ангажирана с вашето съдържание. Ето защо ние се фокусираме да разберем вашата аудитория и целите, за да създадем персонализирана стратегия.


Създаване на тематичен колаж и текстовосъдържание за Инстаграм профила;
Публикуване на готови видео клипове,
Оптимизиране на публикацията с хаштагове, за да достигне до точния кръг от потребители;
Реализиране на рекламни кампании в Инстаграм;.
Изготвяне на месечен постинг план, включващ подходящи визии и текстови послания;
Събиране на голям кръг от последователи.
Обсъждане и одобряване на плана от страна на клиента
Настройване и редовно публикуване на постовете;


Част от нашите клиенти
поддръжка на Instagram профили

Професионална поддръжка на instagram Профил - Реформър пилатес Пловдив Q

Професионална поддръжка на instagram Профил - Purple Sunrise / Пърпъл Сънрайз

Професионална поддръжка на instagram Профил - Metal Elements Ltd

Професионална поддръжка на instagram Профил - Villa Florence

Професионална поддръжка на instagram Профил - Тракийско цвете

Професионална поддръжка на instagram Профил - Health Center

Професионална поддръжка на instagram Профил - Ka_speed

Професионална поддръжка на instagram Профил - Gseso_com

Професионална поддръжка на instagram Профил - Biovita_naturalproducts

Професионална поддръжка на instagram Профил - Embroideryhoop.eu

Професионална поддръжка на instagram Профил - Cargo1.bg

Професионална поддръжка на instagram Профил - Euroclear

Пакети и цени - поддръжка на Instagram страници

Поддръжка на Instagram страница - Пакет Базов - попитай за цена

Пакет Базов е за всеки бизнес, който иска да се поддържа имиджа си в социална мрежа – Instagram. Вече е задължително присъствието на всеки бизнес във Instagram. Наличието на поддържана и атрактивна Instagram страница е не по-малко важно за имиджа и популярността на един бизнес от уеб сайта. Бизнесът трябва да се отнася серизно към Instagram страницата си, защото тя играе важна роля пр му преддставянето му пред потребителите. Това, което включва Пакет Базов: Instagram · Създаване на Инстаграм страница / ако няма налична / или подобряване на съществуваща. · Определяне на основните цели на вашия бизнес във Instagram · Поддръжка на Instagram страницата, разпространяване на публикации и индивидуално изработени колажи във Instagram пространството - няколко пъти седмично · Осъщестяване на минимум 2 нови публикации седмично – индивидуално изработени колажи, статии, промоции и др. · Минимум 2500 достигнати Инстаграм потребители месечно чрез популяризирането на публикациите. · Постепенно увеличаване на базата от последователи (фенове) във Instagram. (Харесвания на Instagram страницата.) · Ежедневен мониторинг на Instagram страницата · Месечен доклад за прогреса на Instagram страницата · Платена реклама за популяризиране и набиране на последователи на страницата включена в месечния бюджет · Таргетиране и проследяване на платената реклама за максимални ползи. Попитай за цена.

Поддръжка на Instagram страница - Пакет Бронз - попитай за цена

Бронз е за всеки бизнес, който иска да постигне резултати в социална мрежа – Instagram. Вече е задължително присъствието на всеки бизнес във Instagram. Огромен потенциала за развитие на бизнеса при налична аудитория от 1.5 милиарда активни потребители. Бизнесът трябва да се отнася серизно към Facebook страницата си, защото това е лицето му пред потребителите. Това, което включва Пакет Бронз: Instagram · Създаване на Instagram страница / ако няма налична / или подобряване на съществуваща. · Определяне на основните цели на вашия бизнес във Facebook · Поддръжка на Инстаграм страницата, ежедневно разпространяване на публикации и индивидуално изработени колажи във Инстаграм пространството · Осъщестяване на минимум 3 нови публикации седмично – индивидуално изработени колажи, статии, промоции и др. · Минимум 4000 достигнати Инстаграм потребители месечно чрез популяризирането на публикациите. · Постепенно увеличаване на базата от последователи (фенове) във Facebook. (Харесвания на Инстаграм страницата.) · Ежедневен мониторинг на Инстаграм страницата · Месечен доклад за прогреса на Инстаграм страницата · Платена реклама за популяризиране и набиране на последователи на страницата включена в месечния бюджет · Таргетиране и проследяване на платената реклама за максимални ползи. Попитай за цена.

Поддръжка на Instagram страница - Пакет Силвър - попитай за цена

Пакет Силвър е за всеки бизнес, който иска да достигне до колкото се може повече хора. Този пакет е най-предпочитан от нашите клиенти. С този пакет ще разширите комуникацията с вашите настоящи и бъдещи клиенти. Това, което включва Пакет Силвър: Instagram · Създаване на Инстаграм страница / ако няма налична / или подобряване на съществуваща. · Определяне на основните цели на вашия бизнес във Instagram · Изготвяне на маркетинг стратегия за Instagram и план за съдържанието за Инстаграм страницата ви · Поддръжка на Instagram – разпространяване на публикации и индивидуално изработени колажи във Инстаграм пространството по няколко пъти на ден · Постепенно увеличаване на базата от последователи (фенове) във Facebook. (Харесвания на Instagram страницата.) · Ежедневен мониторинг на Instagram страницата и съответно създаване на съдържание по предварително одобрени теми · Осъществяване на различни публикации всеки ден съдържащи индивидуално изработени колажи, статии, промоции и др. · Минимум 8000 достигнати Instagram потребители месечно чрез публикациите. · Месечен доклад за прогреса на Instagram страницата · Платена реклама за популяризиране и набиране на последователи на страницата включена в месечния бюджет · Таргетиране и проследяване на платената реклама за максимални ползи. Попитай за цена.

Поддръжка на Instagram страница - Пакет GOLD - попитай за цена

Пакет GOLD ще направи така, че бизнесът ви да доминира в социалните мрежи. Това са най-популярните социални мрежи в България. Професионалното поддържане на всяка една от тях ще ви гарантира много добри резултати и на бизнеса ви. Това, което включва Пакет GOLD: Instagram · Създаване на Instagram страница / или подобряване на съществуваща. · Определяне на основните цели на вашия бизнес във Instagram· Изготвяне на маркетинг стратегия за Instagram и план за съдържанието за Instagram страницата ви · Поддръжка на Instagram страницата 24 часа\7 дни в седмицата · Постепенно увеличаване на базата от последователи (фенове) във Instagram · Ежедневен мониторинг на Инстаграм страницата и съответно създаване на ново съдържание по предварително одобрени теми · Публикуване на минимум 2 нови поста на ден за вашата Instagram страница, сред които индивидуално изработени колажи, статии, промоции и др. · Многократно разпространяване на публикации и индивидуално изработени колажи във Instagram пространството до достигане на максимална популярност · Минимум 20000 достигнати Instagram потребители месечно чрез публикациите. · Организиране на минимум една промоция/игра на месец · Месечен доклад на напредъка на Instagram страницата · Оптимизация на представителен клип за вашия бизнес във YouTube до 3 фрази. · Платена реклама за популяризиране и набиране на последователи на страницата включена в месечния бюджет – минимум 200 лева бюджет за първите 3 месеца · Таргетиране и проследяване на платената реклама за максимални ползи. ЦЕНА: ..... ЛЕВА НА МЕСЕЦ ИЗРАБОТКА И ПОДДРЪЖКА НА Instagram ОНЛАЙН МАГАЗИН • Създаване и настройване на Instagram онлайн магазин с до 10 продукта • Въвеждане на всеки един продукт със снимка, информация и директна връзка към онлайн магазина на клиента (ако има такъв) • Популяризиране на продуктите и страницата във Instagram пространството • Поддръжка на онлайн магазина във Instagram – добавяне, изтриване на продукти, актиализиране на цени и др. • Цяостна маркетингова стратегия за популяризиране на магазина и осъществяване на онлайн продажби ЦЕНА: индивидуално запитване Instagram -таргетирането е бизнес, който тепърва ще се разраства и ще увеличава популярността си. Какво е ПРЕДИМСТВОТО, което клиенттите имат рекламирайки във Инстаграм? • Поголям трафик в сайта • Повече продажби • По - голяма разпознаваемост на бранда • Реклама пред таргетирана аудитория • Повече клиенти • Увеличаване на доверието в клиентите *Всеки един пакет е за 6 месечен договор. Попитай за цена

Поддръжка на Instagram страници от Niel Seo

Поддръжка на Instagram страници, профили в Пловдив

Гр. Пловдив, Търговски център "Гранд" етаж 3, офис 343

Поддръжка Instagram страници, профили в София

Гр.София ул. Три уши №8


Те ни се довериха
Нека всички узнаят за вашия Instagram профил

Top